با سلام خدمت تمام همشهریان عزیز امیدوارم در این ایام عزاداری خالصانه شما مورد قبولی درگاه حق واقع گردیده باشد سلامتی و تندرستی شما را خواهانم التماس دعا و با تشکر از مدیریت سایت
|
|
به یاد آنانی که با خون خود از این خاک ، دفاع نمودند - ماجرای سیاسی ترین حمله هوایی تاریخ ایران
|
عباس دوران و خلبان کاظمیان ،
سیاسی ترین حمله هوایی تاریخ ایران با این نامه محرمانه کلید خوردتلاش های سیاسی تهران ناموفق مانده بود تا این که پیشنهادی محرمانه از وزارت خارجه به ریاست جمهوری رسید و خیلی زود مقدمات اجرایی کردنش در دستور کار مقامات عالی نظام قرار گرفت. در نامه با تأکید بر اهمیت اجلاس ، تلاش های عراق در این باره و تصریح به این که اهمیت این موضوع از "خرمشهر" کمتر نیست ، آمده بود: "سرنوشت محل برگزاری کنفرانس را یک حرکت نظامی می تواند روشن کند."
عصرایران ؛ جعفر محمدی - اجلاس عدم تعهد ، هر چند امروز به دلیل میزبانی کشورمان ، برای ایرانی ها اهمیت دارد اما پیش از این نیز ، یک بار در کانون توجه مردم ایران قرار گرفته بود ، زمانی که قرار بود بغداد میزبان سران عدم تعهد باشد ، آن هم در بحبوحه جنگ ایران و عراق!
برای حکومت صدام حسین که در سوم خرداد 1361 ، خرمشهر را از دست داده و ضربه ای حیثیتی در جنگ و جهان خورده بود ، بسیار مهم بود که با میزبانی بزرگ ترین نهاد بین المللی بعد از سازمان ملل ، به ترمیم وجهه خود بپردازد. از این رو ، بغداد خود را مهیای برگزاری اجلاس می کرد و این در حالی بود که ایران ، می کوشید با تبلیغ ناامن بودن پایتخت عراق به دلیل وضعیت جنگی ، مقامات کشورها را از سفر به عراق بازدارد و اجلاس بغداد را منتفی کند. با این حال ، ماشین تبلیغاتی و سیاسی صدام که از پشتوانه قدرت های بزرگ هم برخوردار بود ، گوی سبقت را ربود و قرار شد اجلاس در بغداد تشکیل شود. عراقی ها ، ادعا می کردند که بغداد به حدی امن است که حتی یک پرنده هم بدون اجازه آنها نمی تواند در آسمانش پرواز کند. آنها حتی از مسوولان کشورهای عدم تعهد خواستند تا کارشناسان امنیتی خود را به بغداد بفرستند و از نزدیک شاهد امنیت مثال زدنی آن باشند! زمان اجلاس نزدیک می شد و تلاش های ایران ثمر بخش نبود. همه در تهران به دنبال راهی برای ضربه زدن به دشمن بودند ؛ تا این که پیشنهادی محرمانه از وزارت خارجه به ریاست جمهوری رسید و خیلی زود مقدمات اجرایی کردنش در دستور کار مقامات عالی نظام قرار گرفت. در نامه با تأکید بر اهمیت اجلاس ، تلاش های عراق در این باره و تصریح به این که اهمیت این موضوع از "خرمشهر" کمتر نیست ، آمده بود: "سرنوشت محل برگزاری کنفرانس را یک حرکت نظامی می تواند روشن کند." به زودی طرح حمله آماده شد: بمباران بغداد.
این در حالی بود که بغداد در حصاری از موشک های ضدهوایی قرار داشت و ارتش صدام ، حق داشت به امنیت پایتخت ببالد. اما 6 خلبان ، ریسک سیاسی ترین حمله هوایی تاریخ کشورشان را پذیرفتند، بدین ترتیب سه هواپیمای اف - 4 به پرواز درآمدند ، دو هواپیما از مرز گذشتند و به سمت بغداد رفتند و سومی بر فراز مرز ماند تا در صورت نیاز به کمک اقدام کند. بدین ترتیب در روز سی ام تیر 1361 ناگهان غرش هواپیماهای ایرانی در آسمان بغداد ، چشم ها را متوجه آسمان کرد. هواپیمای ایرانی بمباران را آغاز کردند و از جمله پالایشگاه الدوره را هدف قرار دادند ؛ همزمان ، هزاران گلوله ضدهوایی و ده ها موشک به سمت هواپیمای آنها شلیک شد و یکی از این موشک ها ، به دم هواپیمای عباس دوران و منصور کاظمیان اصابت کرد. دوران از کاظمیان خواست که با چتر نجات بیرون بپرد و با فشردن دکمه خروج اضطراری کابین کمک خلبان ، او را با چتر نجات ، از هواپیما بیرون انداخت. دوران بعد از آن که خیالش از بابت همرزمش راحت شد ، هواپیمای نیمه سوخته اش را که نه بمبی داشت و نه موشکی ، به سمت هتلی که قرار بود میزبان اجلاس عدم تعهد باشد هدایت کرد و لحظاتی بعد ، آنچه بر جای ماند ، هتل ویران اجلاس بغداد بود و هواپیمایی تکه تکه و البته پیکر سوخته شده عباس دوران. خبر این حمله هوایی و انهدام هتلی که قرار بود محل اقامت سران باشد ، به سرعت در جهان پیچید و نتیجه هم کاملاً مشخص بود: میزبانی از عراق پس گرفته شد ؛ حیثیت سیاسی حکومت بغداد نیز بمباران شده بود! *** بیست سال بعد ، در تابستان گرم 1381 ، از شهید عباس دوران ، تکه ای از استخوان سوخته پایش به وطن بازگشت و در شهر شیراز ، به خاک سپرده شد. یادش همواره افتخار آمیز ********************************************************* ---------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ********************************************************* |
People (6)
|
||||||||||
Show details
|
Subject: زیباترین فواره ها و آب نماهای جهان
------------------------
زیباترین فواره ها و آب نماهای جهانآب های جهنده، نورهای خیره کننده، طراحی های زیبا و موسیقی های شنیدنی! 1. فواره یونیسفر در آمریکا – نیویورکیونیسفر، نماد سیاره زمین، کره ای به ارتفاع یک ساختمان دوازده طبقه است که در پارک عمومی کرونو پارک در شهر نیویورک واقع شده است. 2. فواره Montjuic در اسپانیا – بارسلونااین فواره که در واقع نمایشی خیره کننده از ترکیب نور و رقص آب است، گردشگران بسیاری را محو خود می کند. 3. آبنمای Vaillancourt در آمریکا - سان فرانسیسکواین آبنما در سال 1971 ساخته شد و اکنون طراحی آن منسوخ و قدیمی شده است. 4. فواره بزرگ غاز وحشی در چین – شیاناین فواره باشکون در «معبد بزرگ غاز وحشی» که یکی از مکان های مقدس بوداییان به شمار می رود، برپا شده است. 5. فواره ملک فهد در جده عربستاناین فواره که در حال حاضر عنوان باارزش «بلندترین فواره جهان» را در اختیار خود دارد، در سال 1985 ساخته شده است. 6. فواره دبی در امارات متحده عربی - شهر دبیشهر ثروتمند دبی دارای یکی از زیباترین آبنماهای جهان است. |
----------
From: mahdi far <mahdifar57@gmail.com>
Date: 2014-04-27 4:54 GMT-07:00
اگر در اسراییل بدنیا آمده باشی، به احتمال زیاد یهودی هستی..!
اگر در عربستان بدنیا آمده باشی، به احتمال زیاد مسلمانی..! اگر در هند بدنیا آمده باشی، به احتمال زیاد هندو ..! اما اگر در امریکا بدنیا آمده باشی، به احتمال زیاد مسیحی هستی..! ایمان دینی شما از یک موجود الهی الهام گرفته نشده..! حقیقت ثابت اینست که ایمان شما به زبان ساده تنها جبر جغرافیاست.....!
ریچارد داوکینز |
شراب بلافاصله پس از ظهور اسلام منع نشد . بلکه تحریم آن به آرامی انجام شد و
دقیقاً بر طبق اقتضا و مصلحت زمان این کار انجام گرفت .******
در مورد شراب چهار آیه نازل شده ****
نخست آیه 67 سوره النحل****
وَمِن ثَمَرَاتِ النَّخِيلِ وَالأَعْنَابِ تَتَّخِذُونَ مِنْهُ سَكَرًا
وَرِزْقًا حَسَنًا إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ ﴿67﴾****
و از ميوه درختان خرما و انگور باده مستىبخش و خوراكى نيكو براى خود مى گيريد
قطعا در اين[ها] براى مردمى كه تعقل مىكنند نشانهاى است (67 )****
این آیه در مکه نازل شده و پیداست که در آن هنگام مسلمانان شراب مینوشیدند
ونیکو بودنش تاکید شده است . خدا و رسولش نیز با آن مخالفتی نداشته اند. و نیز
برای مردمی که تعقل میکردند دارای نشانه هائی بوده است .****
هنگامی که پیامبر به مدینه آمد مردم این شهر شراب می نوشیدند و قمار میکردند؛
اینطور به نظرمی آید که مسلمانان در قمار بعد از مستی متضرر می شده اند .****
سلام.
یکی از بزرگترین مشکلات بسیاری از ما این است که به دلیل کم حرفی، خجولی و ... نمیتوانیم توانمندیهایشمان را ارائه کنیم و یا اجازه میدهیم که حقمان خورده شود.
شاید یکی از زیباترین تصاویر مربوط به بحث خجولی و کم حرفی تصویر زیر باشد، که در آن فردی که کار ارزشمندی نکرده است، با توان ارائه خود همه را به خود جلب میکند اما فردی که کار بسیار ارزشمندی انجام داده است، نمیتواند توانمندیهای خود را بروز دهد.:
شرم خندیدن
فرارو- ویلیام هنری بیل گیتس مرد ثروتمندی است. میزان تخمینی ثروت او 65 میلیارد دلار است. برابر با تولید ناخالص ملی سالانهی اکوادور یا کمی بیش از این شاخص در کرواسی. با این معیار موسس مایکروسافت به اندازهی دو کنیا، سه ترینیداد و ده دوازده برابر مونتهنگرو میارزد. این اوضاع برای کسی که دانشگاه را نصفه رها کرده، بدک نیست.
به گزارش سرویس بینالملل فرارو به نقل از تلگراف هواداران گیتس باور کنند یا نکنند، او هم مثل هر انسان دیگری روزی ار دنیا خواهد رفت و به قول معروف آن دنیا جیب پرپول هم در آن دنیا به درد کسی نمیخورد. به همین خاطر او شروع به بخشیدن پولهایش کرده تا به آنانی که به اندازه وی در زندگی اقبال نداشتهاند، امید زندگی ببخشد.
گیتس میگوید: "من وضع خوراک و پوشاکم بسیار خوب است و از یک مقدار دیگر به بعد عملا پول کاربردی برای من ندارد. از آن مقدار بیشتر را اگر صرف سازماندهی و رساندن منابع به فقیرترین مردم جهان کنید، آنوقت پول کاربرد مییابد."
البته "یک مقدار" بیل گیتس با یک مقدار ما اندکی فرق دارد. بیل گیتس صاحب یک خانهی مشرف به دریاچه واقع در ایالت واشنگتن است که 150 میلیون دلار میارزد. همچنین استخر خانهی وی مجهز به سیستم صوتی زیر آب است. اما مسئله چیز دیگری است. ثروتهای نجومی، حتی در حدواندازهی ثروت بیل گیتس، متضمن آن نیست نام کسی در تاریخ ثبت شود. گیتس کامپیوترهای شخصی را با زندگی روزانه عجین کرد و احتمالا همین کار برای ثبت نامش در تاریخ کفایت میکند، ولی با این وجود او هنوز هم در سن پنجاه سالگی حاضر به از پای نشستن نیست و بیش از این میخواهد. گیتس میخواهد بیماری فلج اطفال را که تاکنون زندگیهای بیشماری را فلج کرده است را ریشهکن کند.
گیتس معتقد است هر کودکی حق داشتن یک زندگی سالم و سازنده را دارد، و توضیح میدهد که فناوری و ابتکار میتوانند کمکهای بسیاری در رسیدن به این هدف همچنان دور و دراز انجام دهند. گیتس فقط حرف نمیزند، به حرفش عمل میکند. او و همسرش، ملیندا، تا به حال 28 میلیارد دلار از ثروتشان را از طریق موسسهی خیریهشان صرف امور عامالمنفعه کردهاند، که از این میان هشت میلیارد دلار صرف بهبود وضع بهداشت جهانی شده است.
گیتس میگوید: "من و همسرم خیلی راجع به اینکه از ثروتمان چه استفادهای کنیم و اینکه چقدر خوششانسیم که میتوانیم پولمان را در راهی که برای جهان مفید و موثر باشد خرج کنیم صحبت کردهایم. هر دوی ما در مایکروسافت کار میکردیم و در آنجا دیدیم که اگر ابتکار، افراد باهوش و گشتن به دنبال چیزی که واقعا کار کند را دور هم جمع کنید، میتوانید کارهای بسیار بزرگی به انجام برسانید."
"تاکید ما بر کمک بر فقیرترین مردم جهان است و به همین دلیل به سمت واکسن رفتهایم. میتوان بر یک بیماری متمرکز شد و به کلی از شرش راحت شد، مانند آنچه که ما داریم در ارتباط با فلج اطفال انجام میدهیم."
چنین کاری تنها یک بار پیشتر در تاریخ بشر انجام شده، و آن به ریشهکنی سرخجه در دههی هفتاد میلادی بازمیگردد.
گیتس میگوید: "فلج اطفال ویژگی خاصی دارد و آن اینکه اگر یک بار آن را ریشهکن کنید دیگر لازم نیست هزینه صرف آن بکنید. تا دنیا دنیاست از بین میرود."
فلج اطفال همچنان در نیجریه، پاکستان و افغانستان شیوع دارد و از بین بردن آن کار مشکلی است. البته یک مشکل دیگر نیز در مبارزه با این بیماری در این کشورها وجود دارد و آن تبلیغات گروههای اسلامگرا مبنی بر شیطانی بودن واکسنهای فلج اطفال تولیدی غرب است. برخی از بهیاران حاضر در این طرح در پاکستان جان خود را بر سر همین موضوع از دست دادهند.
بیل گیتس میگوید: "این مسائل نمیتواند ما را از موفقیت بازدارد. بلکه با دولت پاکستان به گفتگو نشستیم تا تعهداتشان را تجدید کنند و امنیت زنانی را که با رساندن واکسن به کودکان کار الهی انجام میدهند را تامین کند."
گیتس معمولا زیاد از ادبیات دینی استفاده نمیکند هر چند که همسر او یک کاتولیک است.
گیتس میگوید: "من و ملیندا حتی پیش از اینکه با هم ازدواج کنیم در این باره با هم صحبت میکردیم. زمانی که سالهای چهل سالگیم بودم اولویت من مایکروسافت بود. زمانی که تصمیم گرفتم موسسهی خیریه را به هدف اصلیم تبدیل کنم، تحول بزرگی برایم به حساب میآمد."
گیتس همچنان مدیر مایکروسافت است، اما حضورش در شرکت مستمر نیست. برخی از گیتس خواستهاند دوباره تمام وقت در مایکروسافت حاضر شود تا تکانی به آن بدهد، اما برنامهای برای برگشتن ندارد.
او میگوید: "کار تمام وقت من تا پایان عمر در موسسه خیریه خواهد بود. همچنان به صورت پارهوقت در مایکروسافت خواهم ماند. من دو شغل داشتهام و بسیار خوششانس بودم که یکی از یکی بهتر از آب درآمدند."
"من عاشق مایکروسافت بودم. مایکروسافت مرا برای آنچه که امروز انجام میدهم آماده کرد. همانطور که زمانی انقلاب در حوزهی کامپیوتر و اینترنت را شاهد بودم، حال شاهد کاهش مرگومیر کودکان هستم. ساعتهای طولانی کار میکنم و تلاش میکنم تا دربارهی این موضوعها اطلاعات به دست بیاورم، ولی با این حال به سختیاش میارزد چون از کارم بسیار لذت میبرم."
گیتس تاکید دارد که دولتها برای حل مشکلات جهان باید وارد صحنه شوند.
"میزان سرمایهی بنیاد خیریهی ما در مقایسه با بودجههای دولتها ناچیز است و البته کفاف رویایی با برخی از مشکلات بزرگی جهانی را نمیدهد. اما خوشحالم که با این وجود منابع بسیاری از طریق بنیاد خیریهی ما در جهت ایجاد جهانی بهتر خرج میشود."
در سال 1990 دوازده میلیون کودک زیر پنج سال در جهان مردند. این رقم امروز در حدود هفت میلیون نفر در سال (یعنی 19هزار نفر در روز است. بنا به گزارش سازمان ملل از این میان 18 درصد بر اثر ذاتالریه، 14 درصد بر اثر پیچیدگیهای پیش از زایمان، 11 درصد در اثر اسهال، 9 درصد بر اثر پیچیدگیهای حین زایمان و هفت درصد در اثر ابتلا به مالاریا جان خود را از دست میدهند.) اما گیتس بر فلج اطفال متمرکز شده است. ریشهکنی این بیماری بسیار صدا خواه کرد و کشورهای جهان را به افزایش تلاش در جهت بهتر کردن اوضاع بهداشت تشویق خواهد کرد. بنیاد بیل و ملیندا گیتس، یک میلیارد و هشتصد میلیون دلار در شش سال آینده صرف رسیدن به این هدف خواهد کرد که نزدیک به یک سوم هزینههای جهانی در این ارتباط را شامل میشود.
"تنها لازم است به 90 درصد بچهها سه بار قطرهی واکسن را بدهید تا شیوع بیماری متوقف شود. تعداد مبتلایان در نهایت به صفر خواهد رسید. زمانی که کار را شروع کردیم سالانه چهارصدهزار کودک به علت فلج اطفال، میشدند، امروز این میزان به هزار کودک در سال رسیده است. نکتهی خوبی که وجود دارد اینست که وقتی که کارمان با فلج اطفال تمام شود، دستمان باز خواهد بود تا به سراغ مالاریا و سرخک برویم."
البته گیتس قدیس نیست. زمانی که در مایکروسافت بود، به عنوان مدیری شناخته میشد، که با استفاده از سلطهی مایکروسافت در بازار رقبای کوچکتر را کنار میزند. با این وجود، برعکس طمع شدید در دههی نود میلادی، او و همسرش این روزها بخشندگی را به اوج رساندهاند و به الگویی برای سایر میلیاردرها برای شرکت در کارهای بشردوستانه تبدیل شدهاند. وارن بافت، سرمایهگذار بزرگ، تاکنون 17.5 میلیارد دلارش را از طریق بنیاد گیتس صرف امور خیرخواهانه کرده است.
فرزندان بیل و ملیندا گیتس هرگز طعم فقر را نخواهند چشید. شاید مولتی میلیاردر نشوند، اما حتی با وجود آنکه بیل و ملیندا بخش اعظم ثروت را به بنیاد خیریه اختصاص دادهاند، باز هم به هریک از بچهها چیزی در حدود یک میلیارد دلار خواهد رسید.
گیتس توضیح میدهد: "بخش عمدهی ثروتم، در حدود 95 درصد آن، به بنیاد خیریهام خواهد رسید، که کل آن پول را در طول بیست سال پس از مرگ ما صرف امور خیریه خواهد کرد."
آیا این همه بذل بخشش مبنای اعتقادی دارد؟
گیتس جواب میدهد: "ربطی به دین و مذهب خاصی ندارد؛ بلکه به شرافت انسانی و برابری باز میگردد. یک قانون طلایی وجود دارد و آن این است که زندگی همه به یک اندازه ارزشمند است و ما باید با مردم چنان رفتار کنیم که دوست داریم با خودمان رفتار شود."
دیگر نه "شلوار پاره" نشانه ی "فقر" است ....
نه "سکــوت" علامت "رضــایت"....
دنــیـــــــــــــــای غـــریـبـیــست
ارزشـــــــــــها "عـــــــــــــــــــوض" شـده اند
و "عـــــوضــــــــــی هــا"، بــا ارزش....
میدان توپخانه تهران – سال ۱۳۳۲
تیم ملی فوتبال ایران – سال ۱۳۳۰
از قدیمیترین عکسهای تهران – سال ۱۲۵۰
یک خانواده ایرانی در دوران قاجار
درخت چنار – امام زاده صالح تهران در دوران قاجار
تجریش – سربند – سال ۱۳۴۰
اداره پست طهران قدیم – سال …
خیابان لاله زار تهران – سال ۱۳۴۰
به توپ بستن یک مجرم – دوران قاجار
سالن کشتی در ایران قدیم
میدان امام حسین تهران قدیم با اتوبوس های ۲ طبقه
آب آشامیدنی در تهران قدیم
لیست قیمت غذاهای یک رستوران – سال ۱۲۷۰
ته رو tahroo : صورت |
رونجوک : موریانه |
;کربسوک : مارمولک |
په خلpekhal: خراش کشیدن با ناخن بر روی صورت |
خو گوشی khov goshii: سیلی بر صورت نواختن |
خفهkhofa: سرفه |
خولkhŪl: دودکش .سوراخ وسط خانه هایی که با خشت و گل می گذاشتن |
خفتیkhafti: گردن بند |
دل اندر وا: نگران |
اوگردو : ملاقه بزرگ |
دولخdŪlakht: گرد و خاک شدید |
دأهولdahŪl: مترسک |
ره زینه: راه پله ای برای رفتن به طبقات بالاتر – نردبان |
لو جوشی: آفت دهان |
دمدولdamdŪl: مه |
ج لنگ : بوته هندوانه |
ریجّهreija: بند ، طنابی که روی آن لباس های شسته را می اندازند تا خشک شود – نخی که بنا ها در تراز کردن دیوار به کار می برند |
دَبر: در + بر( بر= تن ) بر تن کردن |
بوک : گونه ، صورت |
الو : آتش |
تَپ : کتک |
هوکچه: سکسکه |
وخِه : فعل امر بر خیز { جمع : وخِزِن = برخیزید |
زردیکzardik: یرقان |
نردوو: نردبان |
زلوzalŪ: زالو |
امبو : نوعی ظرف |
سیواsivā: جدا |
کته کلاس: سوسماربزرگ ,نوعی مار مولک سیاه |
لِنگ : پا ، لنگه نیز معنی میدهد لنگ کفش |
شَوshow : شب { اِمشو: امشب ، پَرَیشَو: پریشب } |
حشه دو دو : سوسک |
کُرِک: مرغ کُرچ ، |
بابا میر : بابا بزرگ |
غربیلgharbiel : غربال |
مندیل mendiill: عمامه ، شال سر مردان که بر روی کلاهی قرص بر سر پیچیده می شود |
لیسک liisk: لخت و عریان |
دلنگو delengoo: آویزان |
ن زه: ناخن |
دلُمک: عنکبوت |
بکbak :قورباغه |
بابا میر : بابا بزرگ |
بی بی : مادر بزرگ |
منج: زنبور |
چند قدم مانده به یلدا.
به شبی خاطره انگیز وبلند.
به سپیدی.
به زمستان.
و اناری که دلش قصه ی یک رنگی است.
یلدای دلتان شاد و پرنور باد.
یلدا نزدیک است ،
بگذاریم هر چه تاریکی هست،
هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد.
***دلتان دریایی *** شادی تان یلدایی ***
نامت چه بود؟
آدم
فرزند؟
من را نه مادری نه پدری، بنویس اولین یتیم خلقت
محل تولد؟
بهشت پاک
اینک محل سکونت؟
زمین خاک
آن چیست بر گرده نهادی؟
امانت است
قدت؟
روزی چنان بلند که همسایه خدا،اینک به قدر سایه بختم به روی خاک
اعضاء خانواده؟
حوای خوب و پاک ، قابیل خشمناک ، هابیل زیر خاک
روز تولدت؟
روز جمعه، به گمانم روز عشق
رنگت؟
اینک فقط سیاه ، ز شرم چنان گناه
چشمت؟
رنگی به رنگ بارش باران ، که ببارد ز آسمان
وزنت ؟
نه آنچنان سبک که پرم دئر هوای دوست … نه آ نچنان وزین که نشینم بر این خاک
جنست ؟
نیمی مرا ز خاک ، نیمی دگر خدا
شغلت ؟
در کار کشت امیدم
شاکی تو ؟
خدا
نام وکیل ؟
آن هم خدا
جرمت؟
یک سیب از درخت وسوسه
تنها همین ؟
همین
!!!!
حکمت؟
تبعید در زمین
همدست در گناه؟
حوای آشنا
ترسیده ای؟
کمی
ز چه؟
که شوم اسیر خاک
آیا کسی به ملاقاتت آمده؟
بلی
که؟
گاهی فقط خدا
داری گلایه ای؟
دیگر گلایه نه؟، ولی…
ولی چه ؟
حکمی چنین آن هم یک گناه!!؟
دلتنگ گشته ای ؟
زیاد
برای که؟
تنها خدا
آورده ای سند؟
بلی
چه ؟
دو قطره اشک
داری تو ضامنی؟
بلی
چه کسی ؟
تنها کسم خدا
در آ خرین دفاع؟
می خوانمش که چنان اجابت کند دعا
.................................................
تولد انسان روشن شدن کبریتی است
و
مرگش خاموشی آن!
بنگر در این فاصله چه کردی؟!!
گرما بخشیدی...؟!
یا
سوزاندی..
---------------------------------------------------------------------------
دل خوش از آنیم که حج میرویم/ غافل از آنیم که کج میرویم
کعبه به دیدار خدا میرویم ! او که همینجاست کجا میرویم ؟
حج بخدا جز به دل پاک نیست/شستن غم از دل غمناک نیست
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست
هرکه علی گفت که درویش نیست
صبح به صبح در پی مکر و فریب/ شب همه شب گریه و امن یجیب
----------------------------------------
|
||
شبکه ای از رگ های خونی را مشاهده می کنید. در واقع بدن در حال ساخت استخوان است و این رگ ها تغذیه کننده استخوان بدن خواهند بود.
هفته بیستم. تقریبا ۲۰ سانتی متر. موهای پشمالویی بر روی سر و صورت نوزاد ایجاد می شود. این موها را با نام لانوگو (lanugo) می شناسند.
6 ماه بعد. جنین کامل شده و نوزاد آماده ترک رحم می شود. در این زمان جنین به سمت پایین می چرخد تا راحت تر بتواند خارج شود
دعای روز اول
دعاى روز اوّل :اَللّهُمَّ اجْعَلْ صِیامى فیهِ صِیامَ الصّاَّئِمینَ وَقِیامى فیهِ
خدایا قرار ده روزه ام را در این ماه روزه روزه داران واقعى و شب زنده داریم را
قیامَ الْقاَّئِمینَ وَنَبِّهْنى فیهِ عَنْ نَوْمَةِ الْغافِلینَ وَهَبْ لى جُرْمى فیهِ
نیز همانند شب زنده داران و بیدارم كن در آن از خواب بیخبران و جنایتم را بر من ببخش
یا اِلهَ الْعالَمینَ وَاعْفُ عَنّى یا عافِیاً عَنِ الْمُجْرِمینَ اى معبود جهانیان و درگذر از من اى درگذرنده از جنایتكاران
مدفن شماری از ۱۲۴۰۰۰ پیامبری که مسلمانان بر مبعوث شدن آنها از سوی الله معتقدند، در ایران قرار دارد. در ایران این مکانهای جزو بیشمار مکانهای زیارتی به شمار میآیند.
به گفته مدیرکل هیاتهای امناء بقاع متبرکه و موسسات خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه ایران در کشور ایران در ۱۵ استان کشور ۳۳ پیامبر و انبیای الهی ....
این کفن قرار است امروز در کلیسای سن ژان باتیست تورینو در معرص دید مردم قرار گیرد
عسکبرداری با اشعه ایکس از این کفن موجب ظهور چهره مردی بر روی آن شده بود.
بقيه در ادامه مطلب.....
دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان
روستاي «كوسه هجيج» پاوه با 170 خانوار جزو پاك ترين روستاي كشور به شمار مي رود و ساكنان روستا از مواد مخدر و دخاني استفاده نميكنند. به گزارش فارس، براي نخستين بار در كشور روستاي «كوسه هجيج» در شهرستان پاوه در استان كرمانشاه به عنوان اولين روستاي پاك به سازمان ملل معرفي ميشود.
قرار است به زودي جشن پاكي اين روستا با حضور مسئولان كشوري و سازمان ملل برگزار شود.
روستاي ما هم ميتونه پاك ترين روستاي كشور باشه!!!!!
این هتل عجیب که شبیه به یک کوه ساخته شده در پاتاگونیا ، شیلی واقع شده است. داشتن آبشار بسیار زیبا و پل های معلق چوبی روی آن جلوه خاصی به این هتل داده است و این حس را به مسافرانش القا میکند که گویی در سرزمین دیگری بسر میبرند. ادامــــه عکسها در ادامه مطلب ....
جناب مهدي آقاي درويش باسلام
از زحمات بي دريغ جنابعالي درجهت آباداني وعمران روستاي موسيرز
كه وافعاچشمگير وقابل تحسين است بي نهايت سپاسگزارم از خداوند بزرگ
آرزوي سلامتي وتوفيق وسربلندي شما وخانواده محترم را آرزومندم
حاجي زاده
پيشاپيش فرارسيدن سال نو شمسي رابه كليه همشهريان عزيز وگرامي
درهر كجاي ميهن پهناور اسلاميكه هستند تبريك عرض نموده وسالي
خوب پر بار همراه باسلامتي وسعادت براي همگان آرزومندم
حاجي زاده
ضمن عرض سلام خدمت هم ولایتی های عزیز وگرامیم آرزومیکنم هرجای کشورپهناورایران که هستیددرصحت وسلامتی بسربرده وایام بکامتان باشد.
اینجانب کوچک همه شمامهدی درویش بعنوان خدمتگزارشمادردهیاری آماده شنیدن نظرات وپیشنهادات سازند ه شما درجهت عمران وآبادانی زادگاه زیباودوست داشتنیمان موسیرزهتستم.به امیددیدارشماعزیزان درعیدنوروز1391
چه افرادی بیشتر از همه سرما می خورند؟
آیا می دانید چه کسانی در فصول سرد سال بیشتر سرما می خورند؟
بقيه در ادامه مطلب...
چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی
امام
صادق (ع) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد!